AIKATAULU

Tästä näet aikataulun, jonka muukaan pääsääntöisesti opetan. Suosittelen seuraamaan minua myös sosiaalisessa mediassa ja liittymään postituslistalleni, jotta saat varmasti tiedon kaikista tunneista ja muutoksista.

Opetan tällä hetkellä pääosin Roots Helsinki -joogastudiossa Vallilassa ja Töölössä ja pidän omia online-tunteja ja kursseja Zoomin välityksellä.

MAANANTAI 

19.00-20.15 Mindful Yin – Center for Mindfulness

TIISTAI

17.30-19.00 | Vinyasa Flow  (engl.)- Roots Helsinki Vallila

19.30-21.00 Lempeä ilta – Roots Helsinki / Live!

KESKIVIIKKO

10.00 – 11.30 | Slow Flow (engl.) – Roots Helsinki Vallila

20.00 – 2100 | Lempeä ilta – Roots Helsinki Vallila

TORSTAI

17.30-18.45 |  Slow Flow (engl.) | Roots Töölö

19.15-20.30 |  Yinstorative (engl.) | Roots Töölö

Yksityistilaisuus, yritystunti tai yhteistyökuvio mielessä?

Mahtavaa! Mietitään yhdessä sopiva kokonaisuus. Laita viestiä eveliina@eveliinaholm.com ja jutellaan lisää.

 

TULEVAT WORKSHOPIT

Maailmantilanne haastaa tapahtumien järjestämistä. Ilmoitan tällä sivulla uusista joogatapahtumista, kun niitä voi taas järjestää.

MENNEET WORKSHOPIT

Ayurvedan mukaan hehkuva ja hyvinvoiva iho kumpuaa kehon, mielen ja sielun harmoniasta.

Tässä workshopissa pääset matkalle kohti tuota harmoniaa kokonaisvaltaisesti tasapainottavien jooga- ja pranayama -harjoitusten avulla. Kuljetamme sinut lisäksi ayurvedan ja sen ihonhoidon saloihin ja kerromme, kuinka tunnistat oman ayurvedisen ihotyyppisi.

Opit huomaamaan, mitä ihosi kertoo kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja kuinka pitää yllä ihon luonnollista hehkua. Saat vinkkejä hehkuvan ihon saavuttamiseksi ja tietoa siitä, mitä asioita sinun olisi hyvä huomioida ihotyyppisi sisäisessä ja ulkoisessa hoidossa.

Päivästä sinulle jää tasapainoisen olon lisäksi käteen käytännön vinkkejä ihon hyvinvointia tukevaan ruokavalioon, hengitysharjoitukseen, elämäntapoihin ja kotona tehtäviin kauneusrituaaleihin.

Kotiin viemiseksi saat myös goodiebagin, joka sisältää pieniä teemaan sopivia yllätyksiä.

Lämpimästi tervetuloa hemmottelemaan itseäsi ja viettämään kanssamme ihanaa päivää ayurvedan, joogan ja kauneudenhoidon parissa!

TARKEMMAT TIEDOT

– Aika: lauantaina 12.9 klo: 12.30-15
– Paikka: Roots Helsinki Töölö, Museokatu 17
– Hinta: 65e sisältää ohjauksen, välineet, luennot ja goodiebagin.
– Ilmoittautuminen (viimeistään 05.09.20) : https://bit.ly/392j0Ht
– Workshoppiin olet tervetullut sellaisena, kuin olet eikä aiempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta tarvita. Perustieto ayurvedan -filosofiasta on kuitenkin eduksi.
– Pue yllesi joogaan sopivat mukavat ja rennot vaatteet
– Ota mukaan myös muistiinpanovälineet, jotta saat kirjattua itsellesi muistiin sellaiset oivallukset ja vinkit, jotka palvelevat juuri sinun tarpeitasi.
– Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa perustus sairastodistuksella.
– Minimiosallistujamäärä 9 henkilöä. Pidätämme oikeudet muutoksiin – seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja toimimme hallituksen ohjeiden mukaisesti.

OHJAAJAT

Eveliina Holm on joogaopettaja, ayurveda-asiantuntija ja mindfulness-ohjaaja, joka työskentelee hyvinvoinnin kentällä laajasti. Luovana, aikaansaavana ja huumorintajuisena vata-pittana hän haluaa tehdä ayurvedasta helposti lähestyttävää ja hauskaa modernille ihmiselle.

Rosi Sotkasiira on ekokosmetologi, ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija sekä tietokirjailija. Rosin sekä kolmen muun tekijän esikoisteos Pohjoista Ayurvedaa – keholle, mielelle, iholle (Gummerus) ilmestyi tammikuussa 2020 ja kirjasta on parhaillaan myynnissä toinen painos. Rosi on pittana intohimoinen inspiraattori, joka haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman kauneutensa pintaa syvemmältä.

Liity postituslistalle

Yhteys