AYURVEDA

Ayurvedinen elämäntaidonohjaus

Ayurveda on arviolta noin 5000 vuotta vanha tiede, jonka avulla ihminen voi tukea omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan sekä löytää tasapainoa ja elinvoimaa elämään. 

Ayurvedan oppien kautta on mahdollista hoitaa itse itseään – tämä saattaa melkein tuntua siltä, kuin joku palauttaisi ohjakset omiin käsiimme.

Ayurvedisessä ohjauksessa selvitetään ihmisen ayurvedinen kehotyyppi ja se, missä tilassa doshat ovat. Ohjauksesta saa apua siihen, millaiset elämäntavat sopivat tällä hetkellä, jotta keho ja mieli saataisiin tasapainoon. Usein kiinnitetään huomiota erityisesti aineenvaihduntaan, ruokavalioon ja elämäntapohin.
 

AyurGlow -podcast

Tervetuloa kuuntelemaan Suomen ensimmäistä ayurveda-podcastia. Tässä ohjelmassa ayurvedan parissa työskentelevät asiantuntijat Eveliina Holm ja Rosi Sotkasiira johdattavat sinut ayurvedan maailmaan modernilla ja helposti lähestyttävällä tavalla.

Ayurglown keskiössä on ayurvedaan liittyvät teemat hyvinvoinnista, ravinnosta ja sisäisen hehkun sekä harmonian saavuttamisesta. Luvassa on intohimoisia keskusteluita, omakohtaisia kokemuksia sekä kokonaisvaltaisia vinkkejä elämäntapoihin, ihonhoitoon, joogaan ja helppoihin arjen rutiineihin.

Liity postituslistalle

Yhteys